CALA CARBÓ NO TÉ PREU

Plataforma per a la protecció de Cala Carbó. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

Protecció

calacarbo | 24 Novembre, 2007 09:07

El decret de mesures urgents del Govern Balear, protegeix entre altres Cala Carbó en un decret de mesures cautelars que també afecten el vilar i Can Botana entre altres.

Són mesures cautelars que ens satisfan. A  un decret que ha de ser ratificat d'aquí un mes.

Ara cal la següent pasa, i és la aprovació de la seva reclassificació a la Llei de Espais Naturals (LEN), així les zones quedaran classificades com a àrees de especial interès (ANEI) o àrees rurals d'interès paisatgístic (ARIP).

Esperam doncs una darrera pasa per protegir definitivament Cala Carbó, celebrant sinmateix la mesura presa actualment.

Comentaris

mallorqui de garrafo

ponsrisc

mallorqui de garrafo | 08/06/2010, 17:30

que os la pike un pollo en la frente,,,,y sacaros la .....de la boca,,,cuando todo marchava nadie se quejava.y haora todos saven de todo,que os den,a lo hecho pecho,en vez de tanta queja buscar soluciones que nadie llora por vosotros.solo lo siento por la gente currante,pero no por los que compraron para revender y hacer negocio.

jose

PONSRISC, PORORISA O COMO SE LLAME

jose | 13/10/2009, 23:32

Risco es busca vidas: tanto te vende leña como casas o putas, con dos cojones Rafa

Vecino Cabreado

PONSRISC, PORORISA O COMO SE LLAME

Vecino Cabreado | 07/10/2009, 10:57

Soy vecino de una obra del Sr. Risco y compañia y por desgracia me han causado graves desperfectos en mi casa durante la obra. A dia de hoy todavia no me han arreglado. Y como ademas de gentuza son cobardes que se esconden y evidentemente no contestan a las llamadas, al final no me quedara otra que tomar medidas legales, aunque sabemos todos que no llevan a nada. Pero al final todos nos veremos las caras. Por cierto, ahora este tipo, hablo de Risco, se dedica a vender leña por Sineu.

el pijo

Rafa Risco

el pijo | 30/05/2009, 19:40

¿que te pasa Rafa Risco? te jode que aquí se hable claro machote, pues como tu cuando amenazabas a tus currante: QUE LES CORTABAS LOS COJONES, y no les pagabas.

tu colegui

Re: Protecció

tu colegui | 23/05/2009, 19:05

Rafa, como tienes las chapucillas cabroncete??

¿¿aun sigues timando o ya sentaste la cabeza??

QUE VIVA LA VIDA LOCA¡¡¡¡¡¡ y las putas tambien joder¡¡¡¡

tu gatita

Risqui Cary

tu gatita | 14/05/2009, 20:04

Cari a ver cuando te pasas a pagarme?? he jugamos un poco, nesesito dineros para compra Chanel 5 pa ti amore

pepito

..............

pepito | 29/01/2009, 20:12

pk sino atentos alas consecuencias.....

pepito

..............

pepito | 29/01/2009, 20:12

pk sino atentos alas consecuencias.....

pepito

.....

pepito | 29/01/2009, 20:10

espero k todo lo k digais de Rafael Risco sea verdad.

el patas

Ponrrisc [Risco y cia]

el patas | 08/11/2008, 19:25

No importa poner ninguna sanción a Risco y compañía. esto se arregla embargando todos los bienes y para el hotel rejas una temporada. y que le pongan el culo agusto, que es lo que le mola por viciosillo, je,je

mallorcallevant

TOT MALLORCA NO TÉ PREU

mallorcallevant | 05/08/2008, 13:09

Per responsabilitat política, TREN NO
La política de transport públic a l'illa ha estat un joc de despropòsit des de fa molts anys, un bon exemple és el metro amb una gestió impresentable i unes preses de decisions polítiques que van en contra de tots nosaltres i sobretot d'una construcció nefasta que ha suposat molt temps i doblers de tots els contribuients.

El problema és que havent solucionat, o això sembla ho esperem, els problemes del metro que encara que en distàncies curtes pot ajudar al transport públic dins de Palma, ara com a contrapartida nefasta al govern del PP, aquest govern d'esquerra vol superar-ho amb la construcció d'una línea de tren de Manacor a la costa que es planteja des del començament com una hipoteca política que s'ha de realitzar encara que tots els estudis l'hagin titllat d'insostenible.

Una infraestructura que no solucionarà els problemes de transport públic a llevant al tractar-se d'un territori amb nuclis urbans dispersos i on la majoria de moviments són de curta distància i entre pobles o zones rurals que el tren no connectarà i que NO complirà el seu objectiu de ser un trasnport públic.

Una infraestructura que només servirà per portar turistes de la costa a Palma cosa que la convertirà en deficitària com diuen els estudis i que hipotecarà el futur d'un trasnsport públic eficaç i eficient per tota la comarca, un tren que servirà per servir als habitants de llevant.Una infraestructura que trencarà més el territori, vallant-lo, construint nous ponts i tunels, nous enllaços i desviacions obligant-nos a recorre km per creuar aquesta barrera en el territori afectant al entorn, al paisatge i trencant els corredors ecològics.

Una infraestructura que servirà per fomentar l'especulació en els quatre poble on hi haurà estacions, sinó són 5 amb una possible parada a S'era de Pula que ja es comenta que hi pot haver perquè la Claudia Schiffer i el PJ Ramirez puguin pujar-s'hi.

Una infraestructura que tindrà una freqüència de pas mínima degut a la poca densitat d'aquest territori. Hi ha molts sistemes de transport públic eficaços i sostenibles que s'estan implentant des de fa temps a Europa destinats a zones de baixa densitat i entorns dispersos que permeten comunicar tots els nuclis urbans através de minibus elèctrics i a gas, que són capaços d'adaptar les seves rutes a través de senzills sistemes de gps i de trucades perquè tothom pugui tindre la possibilitat de disposar un transport públic que pemeti no agafar el cotxe. A més utilitza les infraestuctures ja disponibles en el territori sense tindre de degradar-lo més. La seva eficàcia permet no tindre d'ampliar amb autopistes la xarxa viaria cosa que si passaria si al final aquest govern realitza la línea del tren al ser aquesta ineficient.

Podrien també parlar del pla de mobilitat, del pressupost que té aquest i de les exigències que demana i que sembla que el govern ha oblidat. podríem parlar que els polítics és tindrien de dedicar a donar el millor servei als seus citadans buscant les millors solucions i no amagant els informes desfavorables a una infraestructura com aquest perquè s'ha passat 10 anys utilitzant, mobilitzant i distorsionant les informacions per confonrdre a la gent que el tren es l'únic trasnport públic possible,...

El tren Si és un molt bon transport públic i té tot el sentit per unir Palma i Manacor com a dos ciutats denses però no és la solució per tot sinó pot convertir-e en la ruina d'un territori com LLevant.

NO entenem com els partits d'esquerres no reclamen un transport públic per tots, eficaç, eficient i respectuós amb l'entorn.

No entenem com totes les poblacions que es quederan sense transport públic a LLevant NO diuen res i defensen els drets dels seus ciutadans.

NO entenem com l'oposició per una vegada es posa a defensar els drets dels ciutadans d'un transport públic de qualitat en comptes de callar.

Sabem que les hipoteques polítiques són importants però les hipoteques sobre el territori ho seran molt més i per moltíssims més anys.

Esperem que tinguem polítics valents que expliquin les coses clares i treballin per un transport públic, de qualitat, eficient i sostenible no només per LLevant sinó per tota Mallorca.

Mentre no sigui així els ciutadans anònims intentarem continuar informant almenys per tindre la conciència tranquila.

Torero

PORORISA S.L., PONRISC S.L.

Torero | 03/07/2008, 18:19

Pero Chatin como se lo monta estos del gremio de la construcion............ tienen putas, pasta gansa, viajan, toman coca Y que vidorra se pegan estos cabroncetes. Rafa Risco Y Toni Pons yo soy un fan buestro.
Seguir asi, es que lo buestro es como una peli de de Esteso y Pajares.

Animo chatines!!!! Y seguir follando y esnifando!!!!!!!

alicatador

Hotel de las guarrillas

alicatador | 01/07/2008, 19:58

Que bien con lo que me ponen las camareras y las enfermerass guarrillas !!, ja,ja

¿¿de donde son???; seguro que guiris no?? Pues me paso un día de estos a vacilar un poco.

A, pero donde esta ese hotelito Carmen colegui??

Saludos

miguel

hotel carmen

miguel | 01/07/2008, 18:50

por vuestra informacion el hotel carmen playa no es una casa de putas, pero si hay unas cuantas camareras guarrillas jajajajajaja xDxD!!

Paco

Pororisa S.L., Ponsrisc S.L.;

Paco | 01/07/2008, 17:35

El hotel Carmen, que es una casa de putas????

Si es asi seguro que si. ja,jaj,ja

miguel

hotel

miguel | 28/06/2008, 11:29

hola me podria decir alguien si estos dos pajaros rafael risco y toni pons tienen algo que ver con algunas señoras del hotel carmen?? gracias

joan bauçà

Re: Protecció

joan bauçà | 17/06/2008, 11:50

visc llargues temporades i m´he criat a la cala sant vicenç, i me l´estimo amb bogeria... i any rera any veig com la van destruint poc a poco, pas a pas... vaig votar UM perque pensava que l´alcalde actual no permetria mai l´UNAC 33 i mirau ara..... poca vergonya... i mes essent regidor d´urbanisme tants anys... el mal ja està fet!

albert

PONSRISC: ESTAFADORES

albert | 16/06/2008, 20:44

pues si, eso es lo que son.
soy un industrial que prefiero mantenerme en el anonimato que fuí contratado por estos sinverguenzas y me han plantado con 70.000 euros.
por mi desconocimiento de este entorno pequé de confiado y ahora pago las consecuencias.
esto, y viendo las noticias de hoy sobre la quiebra del grupo drac de vicente grande, el cual les encomendaba algunos trabajos a estos sinverguenzas, me consta, hace entrever el calado de esta gentuza y la dimensión del problema.
espero verles entre las rejas, así de claro!

Torero

Pororisa S.L., Ponsrisc S.L.;

Torero | 15/05/2008, 20:55

Rafa Risco: te as pasado de la raya..... O tal vez con la raya???? ja,ja,ja

pep

Pororisa S.L., Ponsrisc S.L

pep | 01/05/2008, 20:06

pues hoy me ha comentado que ya an monttado una nueva empresa.

1-Pororisa S.L.,
luego- 2- Ponsrisc S.L y ahora com se llamara?? Rispon.

Que gentuza Rsco y Pons son unos timadores de mucho cuidado

Joan

Carmen Martinez

Joan | 29/04/2008, 20:30

Carmen: estos impresentables por llamarles de alguna manera no tienen nada de señores.
Y no me explico como te an podido engañar a ti, si todos los de Inca que conocen a Risco sabian hace años que es un chorizo exalcoholico.

Tu amica

Rafa Risco Ex Pororisa S.L., Ponsrisc S.L

Tu amica | 13/04/2008, 11:39

Hola Rafa, ¿te seguimos gustando tanto las putitas?

Pues pasate por el Dolce Vita hombre!!! ya hace que no venes

besos amore

Of rusia with love your girl

carmen

aclaracion comentario

carmen | 12/04/2008, 06:32

yo soy Carmen Martinez Losa y la unica relacion que tengo con estos señores es la de haberles contratado para construir una finca familiar . También e sido estafada por ellos

Jaime

Pororisa S.L., Ponsrisc S.L.;

Jaime | 08/04/2008, 13:29

Empresa acreedora Y
suspensión de pagos.

http://jovenesporunacausa.illesbalears.balearweb.net/post/42974

pedro

ENTORNO

pedro | 31/03/2008, 07:04

Buenos dias a todos, alguien sabe si una tal Sra. maria del Carmen martinez losa pertenece al entorno de estos dos pajaros.

Pascual

Pororisa S.L., Ponsrisc S.L.;

Pascual | 21/02/2008, 17:32

Toni Pons el camarero y Rafa Risco el Albañil = Ponsrisc

Que pena, ya me parecía a mí que crecían demasiado a prisa estos dos pájaros.

Tenían palco en los estadios para ver a su equipo de futbol, y también putis de las finas.

"Esto lo explica todo"

murero

ponsrisc s, l.

murero | 21/02/2008, 08:04

pongo a la disposicion de todos vosotros el nombre del administrador y jefe superior de esta empresa .es el señor de dos caras:antonio pons pons.vecino de alcudia.bueno que puedo explicaros de el y sus acciones que ya no se sepa

Garci

Re: Protecció

Garci | 23/01/2008, 10:39

Hola, prova-ho a pj_garci@yahoo.es és el meu correu personal.
Salut.

Cristian

Re: Protecció

Cristian | 23/01/2008, 09:57

Hola, com puc contactar amb algú de la plataforma? Ho he intentat mitjançant l'email que surt a l'encapçalament, però els mails no arriben. Estaria molt agraït si hem poguessiu ajudar.
Salut

Morales

Pororisa S.L., Ponsrisc S.L.;

Morales | 03/01/2008, 10:14

Rafael Risco García es el administrador así como gerente Ponsrisc S.L. Empresa con su sede en Inca.

Yo he sido etafado por este señor, que se pasea con su turismo BMW de gran cilindrada derrochando el dineró por esta isla, dineró que tanto esfuerzo nos cuesta a las personas trabajadoras a la hora de comprar una vivienda.

Espero que a este tipo de personajes impresentables asi como a sus socios algun dia los ponga a la sombra la Fiscalía de las Illes Balears, para que no puedan estafar a nadien mas en una larga temporada.

Gracias

Toni

Protecció

Toni | 01/12/2007, 21:30

La qüestió és que el tema n'aturi i vagí endavant.

Joan  Ramon

Fiscalia

Joan Ramon | 01/12/2007, 13:20

Jo pens que la fiscalia ara amteix està desbordada, el PSOE quan va començar la legislatura va dir que hi hauria de haver més mitjans, i aquests encarà no s'han fet efectius, és una cosa sabuda que la fiscalia actualemnt està treballant de valnet, però és troba desbordada.
Trob que el que cval és proveirla de més gent.
és el meu aprer.
Salut

Uno más

Más estafas inmobiliarias

Uno más | 01/12/2007, 09:49

¿Cuando se va a decidir a actuar de oficio la Fiscalía en las Illes Balears?

La actuación de promotoras y constructoras, generalizando un poco, suele ser delictiva en la mayor parte de las ocasiones y cuando no dejan al comprador sumido en la ruina, arruinan la imagen de las instituciones públicas municipales (auque arrecian las sospechas de la implicación de funcionarios y cargos electos municipales).
Se puede poner el ejemplo de una de mediano tamaño:
Pororisa S.L., ahora reconvertida en Ponsrisc S.L.;
Estafa sistematicamente a los compradores de sus productos y promociones.
Tengan cuidado si se deciden a comprar algún local o vivienda construidos por estos ordeñadores del cliente poco avisado.
Arrastran una deuda de setecientos mil euros con la Hacienda Pública que le le imposibilitaran la escrituración del producto inmobiliario de su elección.
Ya que la acusación pública no procede como debiera, se están produciendo agrupaciones de clientes estafados que va a acudir particularmente a los tribunales para reclamar sus derechos pisoteados y sus ahorros esquilmados por PORORISA S.L.
Aparte de una campaña informativa y de denuncia en todos los medios de comunicación para evitar que en el futuro caigan en la trampa más incautos.

Uno más

Más estafas inmobiliarias

Uno más | 01/12/2007, 09:48

¿Cuando se va a decidir a actuar de oficio la Fiscalía en las Illes Balears?

La actuación de promotoras y constructoras, generalizando un poco, suele ser delictiva en la mayor parte de las ocasiones y cuando no dejan al comprador sumido en la ruina, arruinan la imagen de las instituciones públicas municipales (auque arrecian las sospechas de la implicación de funcionarios y cargos electos municipales).
Se puede poner el ejemplo de una de mediano tamaño:
Pororisa S.L., ahora reconvertida en Ponsrisc S.L.;
Estafa sistematicamente a los compradores de sus productos y promociones.
Tengan cuidado si se deciden a comprar algún local o vivienda construidos por estos ordeñadores del cliente poco avisado.
Arrastran una deuda de setecientos mil euros con la Hacienda Pública que le le imposibilitaran la escrituración del producto inmobiliario de su elección.
Ya que la acusación pública no procede como debiera, se están produciendo agrupaciones de clientes estafados que va a acudir particularmente a los tribunales para reclamar sus derechos pisoteados y sus ahorros esquilmados por PORORISA S.L.
Aparte de una campaña informativa y de denuncia en todos los medios de comunicación para evitar que en el futuro caigan en la trampa más incautos.

miquel

urbanisme

miquel | 30/11/2007, 15:22

Bon treball el fet fins ara, ara toca mantenir-lo, i perquè no, també demanar la conservació de Cala Molins, cala blanca... en definitiva un creixement més quilibrat.

Miquel

branca

Miquel | 30/11/2007, 15:18

Sort i endavant

a

Protecció

a | 27/11/2007, 22:16

Anim joves i endavant que això no pot aturar.

Joan  Ramon

protegir

Joan Ramon | 27/11/2007, 21:49

Jo trob que estaria bé demanar la protecció de Can Botana i cala molins si cal.
Salut

Garci

Re: Protecció

Garci | 27/11/2007, 13:36

Ara ens queda mirar que no urbanitzin a l'Ullal(zona humida)en compensació per lo de Cala Carbó.
Per cert, ara és a Cala Molins(UNAC33)que estan destruint, caldria fer-hi alguna cosa i unir-se al GOB i a EU-EV en aquest tema.

UIi

mesures urgents

UIi | 26/11/2007, 19:04

JOer, i la llei de mesures urgents acabara idoi amb el problema, o segueix en estat provisional la cosa?
Salut

Cala Carbo

Protecció

Cala Carbo | 25/11/2007, 20:59

Aquest fet no ha deixar de veuré que Pollença és un indret amb un desenvolupament excessiu.

Joan  Ramon

Enhorabona i a continuar.

Joan Ramon | 25/11/2007, 20:04

Jo trob que si o aconseguim agraïts i haurem de estar tots, no es tracta de tenir com a recompensa cap premi, sinó que la protecció de Cala Carbó serà pro recompensa.
I si algú creu que és més important obtenir el reconeixement que aconseguir la protecció s'equivoca, però coneguent els membres de la platafroma se que o tenen molt més clar que jo en aquest aspecte.
Salut joves.

marga

Urbanisme

marga | 25/11/2007, 10:47

Per cert el regidor d'urbanisme us pot estar agraïts, amb la vostra força heu contribuït a llevarli un bon marrón de damunt-

marga

fora ciment

marga | 25/11/2007, 09:29

joer a veure si tot acaba be
pollença du masa temps de destrucció del paisatge i despres ens queixarem de lo guapo q era i tot axo

Miquel

Protecció

Miquel | 25/11/2007, 07:49

com meam si això es cumpleix
Seria una bona notícia
i bona la tasca que heu fet

Toni

anims

Toni | 24/11/2007, 14:02

bona bona notícia
ara com es diu al comentari s'ha de seguir treballant.
Salut

tomeu

Endavant

tomeu | 24/11/2007, 12:54

jo també o trob

Garci

Re: Protecció

Garci | 24/11/2007, 11:29

És una bona notícia, però no hem de descuidar-nos fins que estigui tot ben fermat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb