CALA CARBÓ NO TÉ PREU

Plataforma per a la protecció de Cala Carbó. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

calacarbo | 15 Juliol, 2007 15:25

Una excursió amb ressaca de la bona, i sense preu. A les 17 hores d’ahir dissabte 14 de Juliol i amb un bon baté de sol, molts pollencins resacosos desprès d’un vespre de festa on s’elegiren els càrrec pel simulacre de moros i cristians (festa per excel•lència de Pollença), molts joves i no tant joves,(prop de dos-cents) s’encaminaren pel coll de Síller per reivindicar un pas clar i obert , a més de per la protecció de Cala Carbó, la convocatòria de la Plataforma pro camins públics i de la plataforma Cala Carbó no té preu tingué el regust de les coses fetes gratuïtament, però fetes amb el cor. Les cares de ressaca es giraven cap una cara de esperança al caminar pel coll de Síller i enfilaven la part més baixa del Cavall Bernat, arribat a una explanada que deixa la marca d’una urbanització que va estar a punt de ser i que no hauria de ser mai començarem el descens, la gent s’anava atracant a la cala, els membres de Iniciativa Ciutadana per Pollença, Maulets, plataformes, persones a títol individual i representants polítics presents pogueren desprès de suar amb la caminada, nedar a les fresques aigües de la cala que en la seva bellesa reclama prou destrucció al nostre litoral. La plataforma pro camins públics seguirà demanant el dret de pas a aquests indrets privilegiats i donada la gran documentació que corrobora que es tanquen camins públics, o farà reclamant que es respecti la legalitat vigent a tots els camins públics de Pollença i a tot Mallorca. La Plataforma Cala Carbó no té preu demana una solució definitiva en la protecció dels costers de la cala. La feina feta sense més recompensa que la lluita per protecció de la riquesa natural de Mallorca, té tan bon gust que va fer llevar la ressaca als que la nit abans s’havien excedit amb el mesclat. La excursió de ahir vol recordar a les persones que han de gestionar el nostre desenvolupament territorial que el nostre entorn pot millorar la nostra qualitat de vida lligada a la possibilitat de recórrer els nostres indrets sense trobar obstacles, camins públics tancats, destrucció de costers sense cap sentit... Aquesta nova legislatura també s’hauria de espaiar la ressaca de alguns anys de desenvolupament incontrolat de la millor manera possible, amb la protecció dels nostres paratges, amb la promoció de rutes amb un alt valor paisatgístic (no amb el seu tancament), amb un esforç per fer de la sostenibilitat la bandera de la seva gestió. Aquest és el Dragut a vèncer, i en Joan Mas és tot aquell que desafiant la ressaca i desafiant el sol diu que ja n’hi ha prou de destrucció i que la nostre terra mereix més bon tracte per part dels seus, salut i molts anys.

Comentaris

Joan

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Joan | 04/08/2007, 11:46

Amic Garci, vosté no té propietats, per això no té dret a penjar rés, per penjar has d'essér propietari de la plaça i tu ets un simple súbdit que paga impostos sense dret a escriure públicament. Salut i no siguis tant pessimista que per sort hi ha "ninets"com vosaltres que respiren cap a un altre lloc(al menys de moment).

Garci

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Garci | 04/08/2007, 11:00

No estic d'acord amb tu Joan. La democràcia anirà allà on tots creiem: al desastre! cada cop menys llibertat, més control i més poder pels poderosos. Dictadura democràtica, potser auqest el seu nom? I no crec que ningú tengui dret a llevar una pancarta que no ofen, ni insulta i que és legítima.
I una altre reflexió, perquè llevar la de Cala Carbó i encara hem de veure els interessos especulatius d'un personatge que no val la pena ni anomenar a la façana de les illetes de plaça?

Joan Serra

Pancarta

Joan Serra | 03/08/2007, 17:00

Així com tu tens el dret a penjar, ell té el dret a despenjar.La vida democràtica és una lluita contínua d'incompatibilitats convivint en pau física però no intel.lectual. La força del seny per uns contra el seny dels altres, el futur està en avançar i enraonar junts, canalitzant les idees de tots en una mateixa vida moral, el temps ens dirà si la democràcia tendrà un final o encanvi sofrirà l'evolució que tots esperam. Tot hi aquest enraonament la sensibilitat del pollencinisme d'aquests dies no hauria d'haver permés que es llevàs la "pancarta". Venga Garci ens veiem...

Garci

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Garci | 31/07/2007, 19:48

Ens han despenjat la pancarta de Salvem Cala Carbó feta per Iniciativa i penjada a plaça. Tot i no molestar pel decorat d'avui vespre, ens han esqueixat la pancarta. I dic que no molestava perquè per la tarda encara era allà i el montatge ja estava fet, a més queda part de la pancarta.
Gent intolerant i sense estima sabem que n'hi ha molta, però no hi ha perquè llevar els símbols d'una lluita justa i legítima.

Biel (Imatges dissabte)

Imatges excursió reivindicativa

Biel (Imatges dissabte) | 16/07/2007, 19:28

A l'enllaç adjunt (Biel...) teniu un recull d'imatges de l'excursió reivindicativa del passat divendres.
Va éstar molt bé !!!

Pepe

Capfico de cel·lebració

Pepe | 16/07/2007, 00:26

Va ser guapo pujar amb el so dels xeremies, esper que un dia podam fer una gran festa per celebrar que ja no es construirà més en Cala Carbó.

Joan  Ramon

Salut companys

Joan Ramon | 15/07/2007, 22:36

Estic d'acord, només em referia a que els de la Plataforma els podrien passar com a article, i els comentaris haurien d'anar signats com ara o fas tu Garci, així segurament a més aconeguiriem més articles al bloc, pel demes a mi els comentaris m'han parescut perfecte, només això.
Consider que tot estau fent una bona tasca.
Enhorabona

Garci

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Garci | 15/07/2007, 22:25

Per cert, aquest bloc és dels més actius de la setmana.
Enhorabona!

Garci

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Garci | 15/07/2007, 22:24

Ahir va ser un dia fantàstic. Va valer la pena. El tumbet de n'Antònia ja li farem fer, quan se compromet se compromet. Lo de signar o no com a Plataforma, a jo m'es igual. Els comentaris signats com a plataforma que apareixen no son gaire subjectius. Potser si seria una mica estrany que tots fossin signats com a plataforma, però l'administrador, escriptor, coordinador...del bloc, que no passa ni ha de passar censura tampoc crec que hi hagi problema mentre no siguin subjectius i puguin parlar en nom de tots. No se, a mi m'és igual. Però no doneu importància a això perquè la lluita no és aquesta.
Salut

Pl. Cala Carbó

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Pl. Cala Carbó | 15/07/2007, 18:05

Efectivament, som tots. Per això qualsevol persona que tengui interés per Cala Carbó pot signar com a Pl. Cala Carbó, sempre i quan no s'insulti, comentaris excessivament subjectius o es falti a la veritat. Era per més fer, la gent que s'ha posat en contacte amb nosaltres, els hem rebut com a plataforma calacarbónotépreu. Si haguessom esperat a consensuar , vist lo vist no haguessom acabat mai. Jo trob que contestar com a pl. calacarbó és més general i no crea individualitats.Ara si molesta lo que està escrit I'M VERY SORRY. NO ho tornarem a fer.

joan ramon

Plataforma

joan ramon | 15/07/2007, 17:46

Jo trob que gent n'hi va haver la que esperavem, i bé, no tot es redueix a na excursió, la feina acaba de començar, em possat una llavor i ara es tracta de sembrar-la, una petita puntualització, la Plataforma cala carbó no té preu som tots, no¿
Estaria bé que els comentaris anassin signats per el que els suscriu, i no com a Plataforma a no ser que fossin comunicats de premsa consensuats per tothom, no creis?
Salut

Joan

Bon Artlcle

Joan | 15/07/2007, 17:31

Ja era hora que t'hi posassis, que a tu ganes d'escriure no t'en falten. Venga Salut i ja en xerrarem del TUMBET!!!

Plataforma Cala Carbó

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Plataforma Cala Carbó | 15/07/2007, 17:28

Encara que l'excursió estava organitzada per la Pl. Pro-Camins Públics i Oberts, la Pl."calacarbónotépreu" tenia molt d'interés en la participació de la gent a la diada. No fou massa la gent que assistí, però gràcies a les signatures ens adonam de que lo vist no era tota la realitat sentimental de Pollença i Mallorca, la gent té l'agenda saturada i s'estimen més aprofitar els dies de relax egocèntricament( i bé que fan ), i més sabent que les signatures no s'aturen de créixer, molt poca gent no vol signar. Per això estéim contents amb el sentiment de les persones, encara que escènicament no es presentassen. L'AMOR per Cala Carbó no s'atura de créixer. Gràcies a tots els que segueixen signant!!!

joan ramon

Salut

joan ramon | 15/07/2007, 17:21

Si, estaria bé més endavant fer qualque altre trobada.
Ens veim.
Salut i branca

Joan

Re: Excursió d'ahir Dissabte. (petit comentari)

Joan | 15/07/2007, 17:08

Xeremies llunyanes i el caminant dins la melodia hi mesclava el pentinar del càrritx i el so de qualque pedra de rosseguera. Un conjunt plàstic i melòdic inmillorable per a reivindicar pel futur present l'estima cap al nostre entorn com a teràpia als excessos socio-econòmics del passat actual. Un dia per a repetir, l'aigua agradable, l'ambient agradable, tot correcte (massa i tot). Mem si hi montam un dia un TUMBET !!!!. Venga nins que això ja pinta massa bé i tot. Salut a tots...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb