CALA CARBÓ NO TÉ PREU

Plataforma per a la protecció de Cala Carbó. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

Els que hem signat, els que no hem pogut signar i els que no hem signat perquè no ens han ensenyat a estimar l'entorn que ens envolta, formam part de la PLATAFORMA CALACARBÓNOTÉPREU. Llegiu la reflexió magnífica d'una de les nostres veus més implicades:

calacarbo | 04 Juliol, 2007 13:56

Cala Carbó és un espai màgic que pertany a tots els pollencins i a totes les persones que alguna vegada han gaudit de les seves aigües i de les seves roques.

Per ser un espai que consideram públic però en mans privades i que en un moment o altre podran especular amb la seva bellesa robant-nos part de l'encant de la nostra caleta, pensam que argumentant un interés públic i un greu atemptat paisatgístic i ecològic, Cala Carbó ha de ser retornda al poble, ésa dir s'ha de considerar sòl no urbanitzable o amb urbanització 0.

Hem de peservar un lloc que essent patrimoni del poble, no pot ser destruït per uns particulars en benefici propi però en detriment del bé comú. No pot ser venut com a producte del capital, com a bé privat, ja que ens pertany a tots.

En aquest tema ens hi jugam el futur. Podem triar entre un futur net i més o manco verge (tenint en conte que ja hi ha molt destruït) o un futur on no quedi un pam de terreny salvatge i bonic al que visitar. És tan senzill com fer-s la pregunta:- Qui voldrà veir a una illa petita envoltada d'una mar contaminada i una terra del tot deteriorada per tanta i tanta costrucció desmesurada?.

Com deia el futur és del poble i cap capital pot jugar i especular amb ell, perquè no és seu. El futur no és tangible ni mesurable però sí se pot fer malbé, i això ho hem d'evitar començant per Cala Carbó i acabant per Andratx, Calvià ,Síria, Mèxic o la Xina. El món al ser un conjunt únic i de tots, l'hem de preservar entre tots i per tot. Cala Carbó ni tan sols surt al mapa però com deia "Arundathi Roy":

----CAP OBJECTIU ÉS MASSA PETIT CAP VICTÒRIA MASSA INSIGNIFICANT-----

Comentaris

joan ramon

Signatures

joan ramon | 08/07/2007, 10:30

Joan esper veure't dissabte que fa estona no et veig, per cert, vam possar una data per començar a recollir les firmes que estiguin escampades que és dia 1 de setembre, haurà un parell de setmanes i despres fariem la entrega .
o dic per anar tenint en compte els terminis.
Salut

Joan

Reflexions factibles

Joan | 04/07/2007, 16:28

Enhorabona al treball de tots els plataformistes i simpatitzants, esperem que ara que el senyor Mates se n'ha anat a fer les Amèriques poguem fer un poc de les nostres per aquí baix. Es hora de que les reflexions es facin factibles i si a qualcú no li agrada que agafi l'avió de Don Jaume que li regalarà un vale per la película "Asesores Fantasmas". Venga que ja es ben hora que la nostra Mallorqueta comenci a respirar sense ciment. Una abarçada i salut !!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb