CALA CARBÓ NO TÉ PREU

Plataforma per a la protecció de Cala Carbó. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

Motius i Raons per a la Protecció

calacarbo | 24 Juny, 2007 22:08

......................................, ..., ..., ..., ..., pel seu vaixell a l'horitzó, per "la" olor a sal, perquè hi neix i mor el Sol, per la Pollença antiga, perquè jo l'estim, per la força de les tempestes, pel vent que pentina el càrritx, per "la" olor a àmfora, perquè tu l'estimes, per "la" olor a naufragi, per la Mediterrània, pels bocs orats, perquè és salvatge, per l'estopeig a la tenassa, pel renou d'ona, perquè ell l'estima, per les balenes llunyanes, per la Pollença futura, pels enamorats, perquè nosaltres l'estimam, per la milana, pels qui encara no l'han vista, pels qui no l'han sentida, per les pollencines, pels qui encara no s'estimen, pel Cavall Bernat, per na Blanca i en Tomir, pel turista, pels mariners, per la seva bellesa, per la Tramuntana, perquè el ciment no aturi els sons de les xeremies de montanya, perquè vosaltres l'estimau, pels qui sí estimen Mallorca, perquè ells l'estimen, pels qui encara no estimen la Natura i l'estimaran, per simple amor a una terra que ens ho ha donat tot i no li ho hem agraït, ..., ..., ..., ..., .....................................perquè de xalets en tenim molts i de Cala Carbó només en tenim una.

Comentaris

Joan ramon

Endavant

Joan ramon | 08/07/2007, 10:28

jo supos q un espai urbà pot tenir classificació que impedeixi la seva edificabilitat, de totes maneres des de la plataforma el que es demana és la protecci´d'aquest espai.
i bé, jo pens que joan cerdà en aquest aspecte està dispossat a fer passes i això és positiu.
Esperem que el final d'aquestes reivindicacions siguí l'aconseguir la proteccfió d'un indret tan emblemàtica.

Pepe

Punt negre per Greenpeace

Pepe | 27/06/2007, 23:36

Per cert el tema surt al darrer informe de Greenpeace.

Pepe

Puntualització poc poètica.

Pepe | 27/06/2007, 23:35

Una puntualització técnica urbanística.
L'altre dia vaig a demanar a Joan (el batle) per Cala Carbó em va dir que l'urbanitzable de Cala Carbó no es pot recalificar legalment en rústic, resulta que quan un sól és urbá ja no pot deixar de ser-ho (ja se sap qui fa les lleis). La solució és que sigui urbà amb 0 de edificabilitat. A efectes pràctics és igual cap edificació. ara hem de fer força per a que el nou govern faci aquesta recalificació.

Garci

Re: Motius i Raons per a la Protecció

Garci | 25/06/2007, 19:25

Avui he anat i Cala Carbó no m'ha estimat. Hi havia molts boms. Llàstima. De segur que hi tornaré, no em donaré tan ràpid per vençut.
Salut

Plataforma Cala Carbó

Re: Motius i Raons per a la Protecció

Plataforma Cala Carbó | 25/06/2007, 17:21

Gràcies Pepe i Garci. Se fa el que es pot. Esperam més articles i comentaris. Mem si després dels exàmens això s'anima un poc. Ara que tampoc està fet amb aquesta màxima. Més que rés per tenir una altra "dimensió" ocupada (fer renou per la xarxa)i que no s'escapi ningú de conéixer la problemàtica de la Cala. Cala Carbó vos estima a tots dos molt i molt....

Garci

Re: Motius i Raons per a la Protecció

Garci | 25/06/2007, 11:23

Un aplaudiment per l'autor. Enhorabona.

Pepe

Poeta

Pepe | 24/06/2007, 23:11

Molt guapo. Que uns pocs no espenyin el que es de tots.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb