CALA CARBÓ NO TÉ PREU

Plataforma per a la protecció de Cala Carbó. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

UTOPIA O PASSAT DEL PRESENT FUTUR

calacarbo | 17 Juny, 2007 16:51

Donam les gràcies a ne'n Biel Perelló per la seva col.laboració. Aquí vos deixam dues fotografies que ens ha enviat per a que vegeu l'aberració que es va permetre en aquells anys del BOUM! immobiliari i la bellesa de la qual ens han privat. No sabem com acabarà la història de Cala Carbó, només sabem com ha començat. Ens agradaria que si l'estat espanyol ens ajuda econòmicament per a la resolució final, també es tingués en compta la possibilitat de rehabilitar tota la costa, sempre d'acord amb els propietaris i sense crispació. UTOPIA O PASSAT DEL PRESENT FUTUR...? Fotografia actual de Cala Carbó Fotografia utòpica? de Cala Carbó Fotofrafia ...utòpica? de la cala.

Comentaris

Plataforma Cala Carbó

Mil i dues gràcies Garci...

Plataforma Cala Carbó | 18/06/2007, 22:22

Garci, cercavem desesperadament l'opció per a eliminar el moderador. Després vam poder llegir el teu missatge. Gràcies pels comentaris, aquest Joan nosé per qué però crec que ara està de vacances. Esper que s'animi a enviar-nos qualque article...

Garci

Re: UTOPIA O PASSAT DEL PRESENT FUTUR

Garci | 18/06/2007, 21:32

Un Joan ens va dir que hi ha moltes maneres d'estimar Pollença, però que els que presumeixen de pollencinisme de patrona no l'estimen realment. La millor manera d'estimar-la és protegir-la, mirar pel seu present i seu futur.
Endavant amb la lluita.

Plataforma cala carbó

Gràcies Llampega...

Plataforma cala carbó | 18/06/2007, 17:30

Tu també ets aquesta gent. Així anam diners a canvi de fealtat i destrucció eterna. Esperem que anem cap a millor.... Cap a l'equilibri social, econòmic i ambiental. Arrivant a un futur de simbiotisme de l'home i la Natura. Mil i una gràcies pel comentari poètic.

Plataforma cala carbó

Mil gràcies verderol...

Plataforma cala carbó | 18/06/2007, 17:21

Verderol o sirviola?, moltes gràcies pel teu comentari. Amb gent com vosaltres no tenim cap dubta que la resolució en positiu serà factible. Mil amors i mil gràcies per estimar una terra maltractada continuament.

Biel

Avui a Diario de Mallorca

Biel | 18/06/2007, 09:40

Vecinos recogen firmas para pedir que se proteja Cala Carbó

Se ha creado una plataforma cívica y se convoca una manifestación para el 14 de julio

MARIA A. CRESPÍ. POLLENÇA. Diario de Mallorca 18-06-2007

Vecinos de Pollença han creado la Plataforma Cala Carbó no té preu. Actualmente y hasta el próximo mes de Septiembre están recogiendo firmas para solicitar al Ayuntamiento de Pollença y al Consell Insular de Mallorca que garanticen sobre el PGOU local "la imposibilidad de cualquier nueva construcción en todo el sector de Cala Carbó".

La intención es demostrar cual es la conciencia de los ciudadanos ante de la previsible urbanización . Según explica un miembro de la plataforma, Josep Solivelles: "Con esta acción queremos que los políticos tomen conciencia de que se trata de un lugar idóneo y no merece ser destruida por unos chalets".

Paralización

En el año 2000 el ayuntamiento procedió a la suspensión de 40 licencias de construcción. Posteriormente, el Plan Territorial de Mallorca adoptó la solución de trasladar esta urbanización al Ullal del Puerto de Pollença, pero se trata de una zona húmeda hecho que provoca que esta sea una solución inviable. Según manifestó Biel Perelló del GOB, "la construcción de la urbanización proyectada implicaría un alto impacto paisajístico en la zona, marcando la visión hacia la Serra del Cavall Bernat y la degradación turística de Cala Sant Vicenç". Para el próximo catorce de julio se ha organizado una excursión reivindicativa del Moll a Cala Carbó por el Coll de Síller.

Garci

Re: UTOPIA O PASSAT DEL PRESENT FUTUR

Garci | 17/06/2007, 19:45

Hola companys. Perquè això no siguin records al futur, que no siguin imàtges nostàlgiques del que fou però no és, cal preservar-ho.
A jo m'hes igual que en te la culpa, només vull que entre tots ho salvin. Si els diners arriben d'allà on sigui i al final s'expropia serà lo millor que pugui passar, per nosaltres, i pels que vendran a visitar-nos.
Nota pel coordinador del bloc: crec que el moderador d'spam entorpeix una mica el debat. Jo propòs eliminar-lo.
Salut

prova

Re: UTOPIA O PASSAT DEL PRESENT FUTUR

prova | 17/06/2007, 19:33

prova

llampega

que feim!!!

llampega | 17/06/2007, 18:40

Cala Carbó, caleta de Mallorca,on hi podem gaudir tan de la claretat de les seva aigüeta clara,com de la tranquilitat que s'hi respira, va patir com tants altres espais, persones,etc.. el pas del temps i de gent amb ganes de guanyar uns diners i donar una bona estada a una minoría que ho pot gaudir, per una minoria una majoria patim mal de vista. Per això hem d'aprendre que abans de arreglar podem evitar.
Un besoo a tota aquesta gent que mira per que els altres poguem gaudir d'un paissatge sa.

verderol

Re: UTOPIA O PASSAT DEL PRESENT FUTUR

verderol | 17/06/2007, 18:27

els pollensis,gent de poble, pressumim d'estimar lo nostre,però la veritat és una altra.No ens adonam del que perdem fins que qualqu ens fa mirar fixament, un espai, una foto,un lloc emblematic,etc.. després ja està fet i és complica la manera de resoldre l'embull fet.
Amb això voldria que, abans de que ens trobem mal aplé pel que feim, pensem les consequencies i no esperem a protegir lo nostre quan no té un arregló sencill i car.
Ànim des de aquí a estimar un indret nostre admirat per molta de gent de fora i que ha protegit a tants de pollensins en temps de fam i guerra.
cuidem la nostra costa, no li faceu més mal.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb