CALA CARBË NO T╔ PREU

Plataforma per a la protecciˇ de Cala Carbˇ. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

Protecciˇ

calacarbo | 24 Novembre, 2007 09:07

El decret de mesures urgents del Govern Balear, protegeix entre altres Cala Carbó en un decret de mesures cautelars que també afecten el vilar i Can Botana entre altres.

Són mesures cautelars que ens satisfan. A  un decret que ha de ser ratificat d'aquí un mes.

Ara cal la següent pasa, i és la aprovació de la seva reclassificació a la Llei de Espais Naturals (LEN), així les zones quedaran classificades com a àrees de especial interès (ANEI) o àrees rurals d'interès paisatgístic (ARIP).

Esperam doncs una darrera pasa per protegir definitivament Cala Carbó, celebrant sinmateix la mesura presa actualment.

Cita amb el Batle

calacarbo | 08 Novembre, 2007 14:14

De la cita d'Avui podem dir que hem sortit satisfets, entre altres coses perquè sens ha garantit que l'Ajuntament fara complir el acord de plenari en que es comprometia a garantir la protecció de Cala Carbó.

Per altre banda sens ha dit que sens mantindra informats de les possibles novetats. També em estat parlant de la situació actual de Cala Carbó i la possiblitat de la seva inclusió a  la Llei de Mesures urgents que està confeccionant el Govern Balear.

El Batle ha mostrat una actitud molt dialogant i a més ens a assegurat que en Breu ens informara de actuacions a fer.

També ens ha destacat la llicència que ja estava atorgada al sector de Cala Carbó i per la qual s'haurà de pagar indemnització, és a dir, en aquest aspecte el poble de Pollença pagara per protegir Cala Carbó, i això crea una obligació de vetllar per la conservació de aquest terreny.

Dins un to molt distes, el batle ens ha agraït la tasca per reclamar la protecció de Cala Carbó. 

Esperam que les notícies que vagin desenvolupant-se siguin positives i aviat poguem celebrar la protecció definitiva de la Cala. 

Cita amb el Batle.

calacarbo | 02 Novembre, 2007 18:10

Dilluns teniem prevista una cita amb el batle, per demanar si hi ha hagut actuacions  per protegir Cala Carbó, a és de demanar algun compromis amb ferm.

El 20 de Setembre juntament amb 3.500 signatures demanant la desclassificació de Cala Carbó, vam demanar mtjançant una instància que es tengues en compte aquesta demanda popular i sens informés de les decisions preses.

Donada la manca de resposta em demanat, en principi sens havia dona't cita per Dilluns a les 11 30, ara s'ha canviat a Dijous a les 11 hores per problemes de Agenda del Batle. 

Axí en principi la cita és prevista per Dijous a les 11 hores, i sou convidats.

Informarem de les novetats que es produeixin.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb