CALA CARBË NO T╔ PREU

Plataforma per a la protecciˇ de Cala Carbˇ. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

3500 Signatures per la protecciˇ definitiva de Cala Carbˇ.

calacarbo | 20 Setembre, 2007 11:35

Avui matí en representació de tots els ciutadans que o han fet possible, s'han entregat les 3.500 signatures per demanar la protecció definitiva de cala Carbó i els seus costers.

S'ha adjuntat una instància demanant que sens mantengui informats dels acords presos per la protecció d'aquest indret.

 També ens hagues agradat que els representants municipals coneixedors d'aquesta entrega ens haguesin rebut, però no ha estat posible.

De totes maneres volem pensar que les declaracions favorables per part de molts regidors (molts d'ells han signat) així com la demanda popular, aseguraran la protecció definitiva de cala Carbó i el seus costers.

 PLATAFORMA CALA CARBÓ NO TÉ PREU.

Signatures

calacarbo | 14 Setembre, 2007 13:08

Avui a les 19 30 ens trobarem per juntar totes les signatures recollides a la Cafeteria 1550, a la plaça de ca les Munnares de Pollença.

Recollida de Firmes.

calacarbo | 06 Setembre, 2007 13:54

El proper Divendres a les 19 30 hores ens trobarem al 1550 per recollir les signatures que tingui la gent per la seva posterior entrega a L'Ajuntament de Pollença, per tal de demanar la protecció definitiva de Cala Carbó.

Així si teniu signatures per fer-mos arribar podeu venir Divendres 14 a la cafeteria del 1550 a l'hora esmentada, o també possar-se en contacte amb algun membre de la plataforma que les recollira abans de dia 15.

Salut i endavant, que Cala Carbó s'ha de presservar

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb