CALA CARBË NO T╔ PREU

Plataforma per a la protecciˇ de Cala Carbˇ. calacarbonotepreu@hotmail.com

SIGNATURES: 3235 ( final i entrega 20 de SETEMBRE )

Dies de niguls grisos...

calacarbo | 16 Agost, 2007 11:51

En aquests dies de niguls grisos, de gotes roges de terra del desert, de mal temps, d’ones escumoses xocant contra les arestes de les roques a la mar, de gavines i jerseis de mànigues no massa curtes, aquests dies de desert a les platges en que arriben plàstics, suros, fustes i tot tipus de fems com nàufrags a les platges. Dies trists diuen uns, dies, tan sols dies, diuen uns altres...

 

Són aquests dies que ara comencen a arribar els que ens fan oblidar la mar i pensar més amb la fi de l’estiu. Són dies trists, com de reflexió. Pareix que l’estiu se’n va i que amb ell se perd l’alegria que porten els dies assolellats i les robes primes.

 

Aquests dies interiors no podem oblidar que hi ha un petit indret que ens necessita tant o més que quan ens rep per gaudir-ne de les seves aigües. Cala Carbó no pot ser descuidada ni oblidada, per tots els que l’estimam, ni un segon. Ella queda allà a rebre els primers temporals que deixaran les seves roques cobertes d’algues i deixalles provinents del mig del mar com si la mar refuses la brutícia i l’expulses cap a les costes.

 

Per no oblidar i per compartir amb tots els que volem una Cala Carbó neta i preservada, avui, dia gris i que pareix que ha de ploure, en que segurament pocs de nosaltres pensen anar a la platja, escric per recordar i record per escriure, que la lluita a Cala Carbó continua, que res no està fet i que no podem afluixar ara que la gent ja és conscient del problema i està disposada a solucionar-lo.

 

Demà potser sortirà el sol, i com sempre la gent tornarà a les platges. De segur que Cala Carbó s’omplirà de gent, i amable com sempre els oferirà la blavor de les seves aigües i la seva millor i més encantadora cara perquè qui vulgui disfruti d’un bon dia a un indret bonic i màgic. I recordarà amb el seu silenciós encant que no vol ser construïda i que entre tots l’hem d’ajudar.

LA SIRENA DE CALA CARBË

calacarbo | 07 Agost, 2007 19:00

( CANăË PER A INFANTS I TAMB╔ PER A M╔S GRANS )

A CALA CARBË HI HA UNA SIRENA

MIRA COM NEDA MIRA COM NEDA

A CALA CARBË HI HA UNA SIRENA

MIRA COM NEDA I NEDA AMB AMOR

NEDA D'AMOR PER LA SEVA PLATJA

NEDA D' AMOR PER LES SEVES PENYES

UNA SIRENA ELS DIES I ELS VESPRES

DANăA AMB LES AIG▄ES A CALA CARBË

LLEGENDA D'UNA VETLLADA PO╚TICA

calacarbo | 06 Agost, 2007 19:06

Ahir vÓrem poder assistir a la mÓgia dels sentiments, ahir vÓrem gaudir d'una llengua mediterrÓnia expresant el seu amor per les llums i colors de la natura que han forjat la seva manera de viure i parlar. Cala Carbˇ era allÓ, a la plaša "d'u Pi", a la plaša vella de Pollenša, on les parets de les velles cases guardaven amb gelosia cada estrofa, cada nota amollada per aquests "trovadors"del segle XXI.

GrÓcies CESK, GrÓcies Mascarpone, GrÓcies a tots els que van assistir,i grÓcies tambÚ(als que com jo)no van poder assistir.

Que n'Ús de senzilla la bellesa, la cultura mai l'han de marcar els grans pressupostos comercials, aix˛ Ús la nostra Pollenša , la que tots estimam, una sensaciˇ que moltes vegades, enlluernats pels grans artistes mundials, ens oblidam, i aquestes petites coses sˇn les que fan grans a les societats.

GrÓcies Cala Carbˇ per deixar-te estimar.

CESK FREIXAS per a Cala Carbˇ

calacarbo | 03 Agost, 2007 19:34

EL CANTAUTOR DE VILAFRANCA DEL PENED╚S PRESENTAR└ EL SEU NOU DISC "EL CAM═ CAP A NOSALTRES" A LA PLAăA VELLA DE POLLENăA AQUEST DIUMENGE DIA 5 D'AGOST A LES 20H. LA PLATAFORMA "CALACARBËNOT╔PREU" CONVIDA A TOTA LA GENT SENSIBILITZADA EN LA PROTECCIË D'AQUEST INDRET A ASSISTIR Al CONCERT (entrada gratu´ta). TambÚ col.laborarÓ en la reivindicaciˇ el grup "MASCARPONE" (actuaciˇ inŔdita).

CESK FREIXAS
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb